eScan Internet Security Suite Review

 
 

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het eScan Internet Security Pakket, scoort heel hoog in het beschermen van je computer. Lees onze volledige review!

€49,99

Nu Kopen Review Lezen

 
9.7 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
  • eScan geeft 24/7 live chat support
Cons
  • Geen File Shredder in het programma
Summary
McAfee LiveSafe is krachtige beveiligingssoftware die rekening houdt met het feit dat de meeste van ons meerdere apparaten hebben, die allemaal bescherming nodig hebben. Eén licentie beschermt elk apparaat dat je bezit. Dit moet nogmaals worden gezegd: er is geen limiet op het aantal apparaten dat één licentie beschermt. Naast de voor de hand liggende bescherming tegen malware, phishing en spyware, bevat LiveSafe functies ter bescherming van jouw identiteit door het handig gebruik van wachtwoordbeheer en door het aanbieden van een veilig persoonlijk kastje in de cloud. Een andere indicatie van McAfee’s serieuze voornemen om je veilig te houden, is dat klanten 24/7 toegang hebben tot gratis technische ondersteuning en beveiliging adviseurs.
Bescherming9.5
Functies10
Hulp en Ondersteuning9.5

Alles Openklappen
Alles Dichtklappen

Bescherming

eScan Internet Security Suite biedt uitstekende bescherming tegen malware en kwaadwillende websites, en het is één van de beste premium internet beveiligings- pakketten. Naast het feit dat het uitstekende prestaties levert, bevat het handige functies en wordt het aangeboden met een buitengewoon goede hulp en ondersteuning. Laten we eerst de prestaties gaan bekijken omdat als de prestaties slecht zijn de rest er eigenlijk niet toe doet.

Toen eScan streed tegen een aantal van de beste internet beveiligingssoftware producten bij de AV-Test software labs in februari 2015, detecteerde het 100 procent van 138 gloednieuwe bedreigingen met behulp van heuristische analyse, die kwade opzet bepaalt op basis van verdacht bestand gedrag. Ter vergelijking, het industriegemiddelde voor het opsporen van deze zogenaamde zero-day dreigingen bedroeg 94 procent. Beschermingstesten omvatten ook 20.000 testbestanden van veel voorkomende malware. eScan vond 99 procent van hen in maart en 100 procent in april. Het industriegemiddelde in maart en april bedroeg 98 procent detectie.

Bruikbaarheidstests maten of de producten onderscheid konden maken tussen legitieme en illegale bestanden. In een test met meer dan 800.000 testbestanden evenaarde eScan de industriegemiddelde score van zes uit zes. De software presteerde buitengewoon goed in bescherming en bruikbaarheid, maar het vertraagde de host computer iets meer dan het industriegemiddelde. Maar dit is maar een klein offer in ruil voor een perfecte bescherming en nauwkeurige diagnose van bedreigingen.

Functies

eScan’s positie als een van de beste merken voor internet beveiliging is ook te danken aan haar concurrerende lijst met functies.

Een twee-weg firewall beschermt tegen netwerk-gebaseerde aanvallen, bevat controlevoorschriften en blokkeert toegang tot poort-scan pogingen.
Er is een rescue mode functie waarmee je een systeem dat hopeloos besmet blijkt toch kunt opstarten. Zodra je het systeem up and running hebt kun je het scannen en schoonmaken en elke rootkit wijziging in het register ongedaan maken. Ouderlijk toezicht toestaan om kinderen te beschermen tegen ongepaste inhoud. Bovendien maakt de software automatisch een back-up van systeembestanden in versleutelde vorm. Wanneer eScan een geïnfecteerd systeem bestand aantreft, herstelt het het met het bijbehorende back-up bestand. Het mist een bestand shredder.

Hulp en Ondersteuning

Hulp en ondersteuning zijn uitstekend. Je kunt een support technicus 24/7 bereiken via live chat, telefoon of email.[star rating=”5″]

 

xxxxx Samenvatting: [star rating=”9.5″]

samenvatting 2?
 

What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one