McAfee Livesafe Review

 
 

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het McAfee pakket Livesafe 2015, momenteel 4de plaats in onze top 10 reviews.

€ 89,95

Nu Kopen Review Lezen

Review 0
9.3 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
  • McAfee Livesafe is betrouwbaar
  • Werkt op Alle Apparaten
Cons
  • Geen virtueel keyboard
Summary
McAfee LiveSafe is krachtige beveiligingssoftware die rekening houdt met het feit dat de meeste van ons meerdere apparaten hebben, die allemaal bescherming nodig hebben. Eén licentie beschermt elk apparaat dat je bezit. Dit moet nogmaals worden gezegd: er is geen limiet op het aantal apparaten dat één licentie beschermt. Naast de voor de hand liggende bescherming tegen malware, phishing en spyware, bevat LiveSafe functies ter bescherming van jouw identiteit door het handig gebruik van wachtwoordbeheer en door het aanbieden van een veilig persoonlijk kastje in de cloud. Een andere indicatie van McAfee’s serieuze voornemen om je veilig te houden, is dat klanten 24/7 toegang hebben tot gratis technische ondersteuning en beveiliging adviseurs.
Bescherming9.5
Functies9
Hulp en Ondersteuning9.5

Alles Openklappen
Alles Dichtklappen

Bescherming

In termen van prestaties, bescherming en bruikbaarheid, verslaat McAfee LiveSafe zowat elke concurrent van internet beveiligingssoftware, op basis van de resultaten van tests uitgevoerd door de onafhankelijke software-lab AV-Test, in maart en april 2014.
In tests die hebben gemeten of McAfee de computersnelheid beïnvloedt tijdens het installeren en uitvoeren van programma’s, het kopiëren van gegevens, het downloaden van software en het bezoeken van websites, bedroeg het gemiddelde effect op de snelheid één seconde.
Ter vergelijking, het industriegemiddelde bedroeg drie seconden.
De software blonk ook uit in de prestatieresultaten.
Toen het werd blootgesteld aan 138 testbestanden met splinternieuwe (zero-day) aanvallen, stopte McAfee ze allemaal.
Het industriegemiddelde lag op 94 procent detectie. Bovendien maakte McAfee geen fouten bij het opsporen van 20.646 testbestanden van wijdverbreide malware die de AV-Test tijdens de vier weken vóór de testperiode had ontdekt.
Het industriegemiddelde voor de test van wijdverspreide malware was 98 procent.

Functies

Omdat LiveSafe draait op Windows, Mac, iOS en Android-apparaten, zullen we de mogelijkheden volgens platform bespreken.
Maar eerst, ongeacht het platform, biedt het product drie zaken (naast antimalware, antispyware en antiphishing): wachtwoordmanager, veilige opslag in de ‘cloud’ en online provisioning en beheer. Het beheer van wachtwoorden synchroniseert wachtwoorden voor verschillende apparaten en je kunt daarmee met één klik inloggen op sites. Door de wachtwoordmanager hoef je maar één wachtwoord te onthouden, degene die al je andere wachtwoorden beschermt. Omdat je niet al je wachtwoorden hoeft te onthouden, wordt je aangemoedigd om de meer veilige wachtwoorden die LiveSafe kan genereren te gaan gebruiken. Cross-platform veilige cloud-opslag is beschikbaar voor alle apparaten tot 1GB. Het is versleuteld, dus is het veilig. Toegang tot de opslag vereist gezichts- en spraakherkenning. Zelfs als je je abonnement laat verlopen, houd je nog steeds voor maximaal drie maanden toegang tot de opslag.
Je kunt je LiveSafe online account bereiken om apparaten toe te voegen en te beheren en jouw beveiligde apparatuur te monitoren.

Op een pc, bevat LiveSafe een firewall in twee richtingen en een kwetsbaarheids-scanner die proactief de nieuwste Windows-updates ophaalt.
Er is ouderlijk toezicht mogelijk waarbij je de inhoud, die niet geschikt is voor verschillende op leeftijd gebaseerde categorieën, kunt blokkeren.
Je kunt ook de tijd van sessies op de computer beperken en rapporten ontvangen die je helpen bij het in de gaten houden van het online gedrag van kinderen.
McAfee zal elke kwaadaardige site in de zoekresultaten markeren.
Het voorkomt dat indringers jouw pc bereiken via een Wi-Fi-netwerk.
De PC-versie repareert ook eventuele problemen die zich kunnen voordoen in het Windows-register.
Bovendien bevat McAfee een bestand shredder die verwijderde bestanden vernietigt zodat bestandherstel software niet in staat zal zijn ze terug te vinden en te herstellen.

In aanvulling op de antimalware, antispyware en antiphishing, scant LifeSafe op binnenkomende e-mail en instant messages, en kan het infecties repareren en infecties verwijderen van bestanden zonder deze bestanden te beschadigen.
LiveSafe ondersteunt Safari en zal de zoekresultaten met kleuren coderen om je te waarschuwen voor kwaadaardige sites.

Op smartphones en tablets, zorgt de toepassing voor het onschadelijk maken van malware en spyware. En of je nu gebruik maakt van iOS of Android, er zijn hulpprogramma’s die je in staat stellen om te herstellen van een verloren of gestolen apparaat door het te lokaliseren en te volgen op een kaart en de gegevens op afstand te verwijderen.

Hulp en ondersteuning

Hulp en Ondersteuning

Er is geen concurrent die McAfee verslaat op gebied van klantondersteuning. Ondersteuning is gratis en je kunt ondersteunende technici voor hulp bereiken via live chat, telefoon of email.
Wat nog indrukwekkender is is dat de toegang tot ondersteuning 24/7, want je weet nooit wanneer een hack aanval kan toeslaan, eentje die je niet het hoofd zou kunnen bieden zonder professionele hulp.

 

Mcafee Livesafe Samenvatting:

McAfee LiveSafe is krachtige beveiligingssoftware die rekening houdt met het feit dat de meeste van ons meerdere apparaten hebben, die allemaal bescherming nodig hebben. Eén licentie beschermt elk apparaat dat je bezit. Dit moet nogmaals worden gezegd: er is geen limiet op het aantal apparaten dat één licentie beschermt.

Naast de voor de hand liggende bescherming tegen malware, phishing en spyware, bevat LiveSafe functies ter bescherming van jouw identiteit door het handig gebruik van wachtwoordbeheer en door het aanbieden van een veilig persoonlijk kastje in de cloud. Een andere indicatie van McAfee’s serieuze voornemen om je veilig te houden, is dat klanten 24/7 toegang hebben tot gratis technische ondersteuning en beveiliging adviseurs.
 

What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one