Norton Security with Backup Review

 
 

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het Total Security pakket van Norton, Verdiende 3de plaats in onze Top Tien Reviews voor beste premium internet security softwarepakketten.

€69,95

Nu Kopen Review Lezen

 

9.7 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
  • 1 licentie voor alle apparaten
  • Bekend product
Cons
  • Vertraagt je computer
  • Hoge Prijs
Summary
Norton Security with Backup consolideert negen voorgaande producten in een premium internet beveiligingspakket, terwijl de concurrenten ingewikkelde productlijnen in de markt blijven zetten. Hoewel Norton Security with Backup alle eerdere internet beveiligingsfuncties van Symantec consolideert, is bescherming tegen malware en phishing misschien wel belangrijker dan vele andere functies, en Norton is daarbij een sterke beschermer.
Bescherming10
Functies10
Hulp en Ondersteuning9

Alles Openklappen
Alles Dichtklappen

Bescherming

Toen de onafhankelijke testlab AV-Test Norton naast 24 concurrenten onderwierp aan een reeks tests, in maart en april 2014, toonde Norton sterke resultaten op het Windows 8.1-platform. Hoewel Norton over het bezoeken van websites en het downloaden van software een seconde langer deed dan het industriegemiddelde, liet het perfecte scores zien voor beschermings- en bruikbaarheidstests, een redelijk compromis. Concurrenten met snellere prestaties konden niet de perfecte bescherming scores van Norton evenaren.

In twee beschermingstests tegen malware, werd Norton in een test blootgesteld aan 20.646 bekende malwares en bij de andere aan 138 testbestanden van gloednieuwe, zero-day malware.
De software maakte geen fouten gedurende de eerste malware beschermingstest, vergeleken met een effectiviteit industriegemiddelde van 98 procent. Norton scoorde ook perfect in de tweede test, in vergelijking met een industriegemiddelde score van 94 procent.
Realiseer je goed dat hoewel Norton perfecte scores presenteerde voor de bescherming tegen malware, dat dat niet betekent dat het altijd elke dreiging zal stoppen.

 

Functies

Zelfs de beste internet beveiligingssoftware laat er soms een door, dat is de reden waarom Norton een 100 procent bescherming garantie geeft tegen virussen. In een markt waar veel uitgevers geld rekenen voor het verwijderen van malware, biedt Norton de service gratis aan.
Feitelijk zal Norton je terugbetalen wat je voor de software betaald hebt als het de virusinfectie niet kan verwijderen van je pc of Mac.
De meeste beveiligingssoftware uitgevers brengen een groot aantal producten met slechts kleine verschillen op de markt. Er zijn instap antivirusproducten met elementaire antimalware en antispyware-mogelijkheden. Maar voor antispam en antiphishing betaal je een paar euro’s meer voor een internet beveiligingspakket. De premium internet beveiligingspakketten die we opnemen in onze review bevatten een paar functies meer. Verder zijn er de Mac-specifieke versies, PC versies en alles-in-één-versies die pc’s, Macs, Androids en iOS-apparaten beschermen met een enkele licentie. Norton Security with Backup vervangt alle eerdere Norton consumenten internet securityproducten en bevat hun functies. Door het consolideren van alle functies in één product, verbetert Norton de veiligheid voor haar klanten.

Hulp en Ondersteuning

Het is mogelijk om alle apparaten onder Norton bescherming te beheren vanuit een online account waarmee je nieuwe apparaten kunt toevoegen.
Als je een apparaat kwijt raakt kun je het met Norton terugvinden, vergrendelen of wissen door het sturen van commando’s die in werking treden op het moment dat iemand met jouw apparaat verbinding maakt met het internet. Het Norton abonnement geeft je 24/7 klantenondersteuning via telefoon of online chat. Dat is nog een extra reden waarom het is opgenomen in onze top 10 internet beveiligingsbeoordelingen.

 

[star rating=”5″]

 

Norton Backup Security Samenvatting: [star rating=”9.5″]

Norton Security with Backup beschermt maar liefst vijf apparaten met een licentie die je kunt beheren van één online account. Bij tests uitgevoerd door gerespecteerde software labs, haalde Norton perfecte beschermings- en bruikbaarheidsscores, daarom is het in onze review van de beste internet beveiligingssoftwareproducten opgenomen.
Door het vervangen van meerdere producten die slechts in geringe mate in functionaliteit variëren, biedt Norton Security with Backup haar gebruikers veel meer bescherming dan ze genoten zouden hebben indien zij voor een instap basis antivirus- product gevallen waren.
Norton is een van de beste totale beveiligingssoftware abonnementen op de markt.
 

What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one