Trend Micro Titanium Internet Security Review

 
 

LEES ONS OORDEEL

Trend Micro Titanium Internet Security heeft een een goede internet beveiligings- klassering in vergelijking met andere producten, vanwege haar vermogen succesvol om te gaan met malware, die ver boven het gemiddelde ligt.

€49,99

Nu Kopen Review Lezen

10 Reviewer
0 Users (0 votes)
Pros
  • Uitstekende bescherming tegen malware, zelfs wanneer hij de malware niet kent.
Cons
  • Geen Online Back-Up Functie
Summary
Trend Micro Titanium Internet Security heeft een een goede internet beveiligings- klassering in vergelijking met andere producten, vanwege haar vermogen succesvol om te gaan met malware, die ver boven het gemiddelde ligt. In aanvulling op de effectiviteit, leunt het minder zwaar op de hostcomputer dan het industriegemiddelde. Het is geweldig in het stoppen van malware. Maar de lijst met functies is niet zo compleet als bij sommige anderen.
Bescherming10
Functies10
Hulp en Ondersteuning10

Alles Openklappen
Alles Dichtklappen

Bescherming

In de wedstrijd om een geloofwaardige plaats in het internet beveiligingsklassement te bereiken, schaart Trend Micro Premium Security jockeys zich tussen de winnaars. Het is zeker een van de beste in termen van haar vermogen om bedreigingen te traceren, haar uitgebreide lijst van nuttige veiligheidsvoorzieningen, en hulp en ondersteuning. Het deed het goed genoeg om in de top 10 van internet beveiligingsmerken vermeld te worden.

Het allerbelangrijkste bij de beoordeling van internet beveiligingssoftware is de mate in welke zij erin slaagt malware te identificeren en te behandelen. Er zijn onafhankelijke software labs die zich wijden aan het objectief testen van de functies en publiceren van resultaten. AV-Test Lab, bijvoorbeeld, publiceerde de resultaten van tests uitgevoerd in maart en april 2014 op 25 internet security software producten, met inbegrip van Trend Micro.


Trend Micro vestigde zich onder de beste merken van internet beveiligingssoftware door het detecteren van alle 138 nieuwe malware testbestanden en 20.646 bestanden met wijdverspreide malware. De industriegemiddeldes bedroegen 94 procent en 98 procent respectievelijk. Er waren ook prestatietests om te bekijken hoe elk product de uitvoering van de host-computer vertraagde tijdens het bezoek aan websites, het downloaden van software, het kopiëren van gegevens en het uitvoeren van toepassingen.
Vergeleken met een industriegemiddelde van drie seconden, vertraagde Trend Micro zijn hostcomputer gemiddeld met twee seconden. Dit premium internet beveiligingspakket is ongewoon accuraat en verbruikt weinig systeembronnen.

Functies

Premium beveiligingspakketten hebben meer mogelijkheden dan instap antivirussoftware of de gemiddelde internet beveiligingspakketten, en de Premium Suite van Trend Micro is geen uitzondering. Trend Micro Premium Security bevat nog veel meer functies. Zo heeft het ouderlijk toezicht waarmee je de toegang van kinderen tot websites, waarvan je niet wilt dat ze ze bezoeken, kunt beperken. Je kunt het gebruik van de desktop apps door je kinderen controleren. Het scant ook de privacy-instellingen op Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn om zwakke punten bloot te leggen.

De software heeft alle extra beveiligingsfuncties in huis om zich te kwalificeren als een premium internet beveiligingspakket. Er zijn echter een paar functies die het ontbeert in vergelijking met sommige concurrenten: een wachtwoordmanager, bootable redding CD, online back-up en bestand shredder.

Hulp en Ondersteuning

?

[star rating=”5″]

 

xxxxx Samenvatting: [star rating=”9.5″]

samenvatting 2?
 

What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one