4 redenen waarom Online Opslag niet geschikt is voor Backup

Wilt u kopieën van uw bestanden in de cloud op te slaan In de eerste plaats te houden em zijn veilig en betrouwbaar om ze gemakkelijk te herstellen in het geval dat uw harde schijf crasht of iets dergelijks, weten dat er beperkingen aan het gebruik van diensten voor online opslag als enige tool. Omdat de meeste van hen de eerste plaats worden opgezet voor het synchroniseren en delen, veiligheid en preventie – wat we het meest bezorgd over als het gaat om back-ups – kan een achterbank te nemen. (NSA klokkenluider Edward Snowden bekritiseerd Dropbox onlangs, zeggen informatie te beschermen van gebruikers is niet een topprioriteit voor het bedrijf.)
BIJZONDER, zul je in stelling kwesties, qui online backup-diensten heeft de neiging te hebben, als gevolg van, wederom, om hun ontwerp en het doel:

Klik hier om de 4 redenen te zien

Beperkte opslagcapaciteit

Voor de majorité van online opslag diensten zoals Dropbox en Drive, kunt u alleen winkel heeft een bepaalde hoeveelheid gegevens op hun servers. Zelfs als je betaalt $ 10 per maand voor 1TB van de ruimte, is het misschien niet haalbaar is om blind te zijn (of een back-up) alles wat je shoulds opslaan – Inclusief groot video- en fotobestanden en gearchiveerde bestanden van je werk. Sommige opslag aussi beperken van de grootte van de bestanden die u kunt uploaden en de hoeveelheid gegevens die u kunt overbrengen om hun diensten op bepaalde tijd, waardoor het meer een gedoe om snel bescherming van al uw bestanden.
Een ander probleem met het gebruik van online opslag als uw back-up tool de hand: Als je begint te lopen van de ruimte is uw computer (zoals gebeurt maar al te vaak met de huidige trend van steeds kleiner wordende harde schijven voor laptops). In dat geval kunt u-have om bestanden te verplaatsen naar een externe Sommige aandrijving, het doel dan zijn die bestanden worden niet gekopieerd of gesynchroniseerd met Dropbox of andere online opslagcapaciteit (en dus ze zijn geen back-up).
In tegenstelling, een paar online backup-diensten kunt u een onbeperkte hoeveelheid data en op te slaan nummer-have limiet voor bestandsgrootte. Ze zijn geoptimaliseerd voor het efficiënt overbrengen enorme water equivalent of data entre uw computer en de back-up servers. Je hoeft niet-zorgen te maken over hoeveel ruimte je toegang tot of te verwijderen uit bestanden van uw staart Omdat alles automatisch en efficiënt wordt een back-up, inclusief bestanden is externe schijven.

Gebruiksgemak

Dropbox en Drive zijn zeer eenvoudig te gebruiken, je nog steeds het doel-moet u uw bestanden handmatig op te slaan in één map is uw computer aangewezen om ‘em daar opgeslagen proefschrift diensten. Voor elk bestand, het is een besluit om ‘em daar of ergens anders op te slaan. Veel programma’s te maken van een enkele map Waar Ze besparen uw gebruikersgegevens; Die zullen niet worden opgeslagen op de online opslagruimte, tenzij u de locatie te veranderen naar de map synchroniseren op te slaan (en niet alle programma’s zal u laten dit te doen).
Online back-up, aan de andere kant, is een set en vergeet situatie. Zodra u de bestanden en mappen waarvan u een back-up hebt gekozen, hoeft u niet-om iets anders te doen. Elke grote bestand wordt opgeslagen (misschien zelfs degenen die je niet denken aan een kopie van, zoals bestanden op de desktop worden opgeslagen te maken), en continu automatisch een back-up online. In box Backblaze’s , je hoeft niet eens-have om de bestanden en mappen selecteren om een ​​back-up (maar je kunt het bestandstype aan te passen om op te slaan en dergelijke); de software doet het voor je. De meesten van ons willen niet eens nadenken over back-ups. Dit is net zo eenvoudig als het wordt.

veiligheid

Met alle NSA en andere spionage schandalen Gebracht aan onlangs het licht, we hebben allemaal aandacht schenken aan shoulds van onze veiligheid en privacy. Wanneer u een back-up gevoelige bestanden zoals bankafschriften, belastingaangiften, goud contracten – goud wil niet dat iemand gluren bij uw foto’s – encryptie is van cruciaal belang.
Online storage diensten, omdat ze zijn ontworpen voor een snelle toegang en delen, zijn niet zo veilig als backup diensten, voor wie bescherming van onze data is hun brood en boter. Bestanden die zijn opgeslagen is Dropbox en Google Drive zijn gecodeerd op hun servers, doel ze niet lokaal gecodeerd voordat ze wit wordt uw computer gesynchroniseerd met de cloud. Dat betekent dat clustering als een overheidsinstantie of een hacker toegang krijgt tot uw account (en, zoals je waarschijnlijk al gehoord dat er-zijn-geweest security lekken en kwetsbaarheden voor), uw bestanden leesbaar em tenzij je handmatig hebt gecodeerde bestanden zelf met behulp van thesis third-party software voordat ze op te slaan online.
Online backup diensten, aan de andere kant, bieden een dubbele laag van beveiliging, eerst door automatisch versleutelen van uw bestanden met een private sleutel uniek Dat beschermt uw gegevens opslaan en ze vervolgens online is versleuteld drives. (U kunt gebruik maken van uw eigen wachtwoord Zelfs Backblaze is voor extra beveiliging toe te voegen en te versleutelen uw persoonlijke sleutel.)

kosten

Als je het gebruik van online opslagdiensten Uitsluitend to-have kopie van uw online bestanden (bijvoorbeeld, heb je alleen een computer en niet de synchronisatie functies nodig hebt), de kosten van die back-up was per Gigabyte basis, is veel hoger dan de kosten van onbeperkte backup diensten. Online storage diensten geven u een bedrag aan gratis opslagruimte (tussen 2GB tot 15GB Dropbox is goud is Google Drive Microsoft Onedrive) doel dat u zult moeten betalen voor meer ruimte. Ter vergelijking, Backblaze is $ 5 per maand voor onbeperkt back-up ruimte, vergeleken met $ 10 per maand op Google Drive en Dropbox voor 1TB Stora

”terug”

No comments yet.

Geef een reactie