Nieuwe Website – Pc Software Advies

Welkom

Welkom op onze vernieuwde website van Beyondshare.

We hebben de website aangepast naar een nieuwe URL: Pc Software Advies omdat we willen de scope van de website vergroten en niet alleen reviews schrijven over beveiligingssoftware maar ook over andere handige applicaties die we online tegenkomen.

In onderstaande video kunt u een overzicht zien van de uitbreiding die we willen behandelen met onze website.

We willen ook de blog regelmatig updaten, de beste promoties voor nieuwe software aanbieden en andere handige weetjes. Ons team is elke dag continue bezig met de computer, en hierdoor hebben wij veel expertise in het vinden van nieuwe promoties, en goedkope software applicaties. Wij raden aan om ons te volgen op Twitter, Facebook of u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Hierdoor zal u altijd up-to-date zijn met de beste promoties online.

Ook wijzigen we onze website om niet alleen Nederlandstalige producten te promoten, want in het Nederlands is er veel minder ter beschikking. Wij zullen altijd vermelden bij de promotie van de applicatie, of je de applicatie ook in het Nederlands kan krijgen. Hopelijk kunnen jullie hiervoor begrip opbrengen.

Bedrijfsvideo:

Als u zelf interessante software tegenkomt kunt u ons deze altijd doorsturen, dan bekijken we en reviewen we die software of bieden we een betere alternatief aan. U kunt ons hier contacteren.

Wij staan open om alle handige software te reviewen die u tegenkomt. Wij zijn zelf continue op zoek naar nieuwe handige applicatie die onze productiviteit vergroten.

Nieuw Logo:

 

logo van de website

 

 

 

 

Onze nieuwe social media accounts zijn ook actief:

Volg ons!

Google Plus Pagina

Twitter

Facebook Pagina

Myspace

Pinterest

Youtube

Bedankt voor het lezen van dit artikel

Groetjes Pc Software Advies Team