De Grootste Fout Mensen Maken Bij Het Aanschaffen van een Computer Beveiliging!

Het is essentieel om je goed te informeren bij het aanschaffen van een beveiligingssysteem voor je computer.  Anders loop je het risico om het verkeerde aan te kopen. Daarom hebben wij uitgezocht wat de voornaamste fout is dat de gemiddelde cosument maakt bij het aankopen van beveiligingssoftware voor hun computer.

Een foutieve keuze heeft drasitische gevolgen:

  1. Meer kans om bestolen te worden door criminelen die proberen via uw computer uw bankgegevens te ontrafelen.
  1. Als de criminelen niet uit zijn op uw bankgegevens via phising of andere technieken, kunt u nog steeds een traagwerkende computer hebben, en hierdoor de kans hebben om al uw gegevens te verliezen. (Denk aan foto’s, en andere belangrijke documenten die u heeft staan op uw computer). Niettemin raden wij altijd aan om een back-up te hebben van de belangrijkste gegevens van uw computer.
  1. Nadat dit gebeurt is, zal u toch op zoek gaan naar betere software om uw computer te beveiligen. Met als gevolg dat u meer zal betalen dan wanneer u de eerste keer een goed beveilligingssysteem zou aangeschaft hebben.

Bovenstaande gevolgen willen wij voor onze bezoekers kost wat kost vermijden. Daarom volgt hier de  voornaamste fout mensen maken bij het aanschaffen van computer beveiliging. Deze informatie heb ik persoonlijk verworven toen ik werkte aan de ondersteuningsafdeling van Kaspersky.

Cruciale fout in denkwijze: Een anti-virus programma beschermt je tegen alles.

Dit klopt niet, een antivirus programma beschermt je alleen tegen computer virussen niet tegen andere malware op uw computer. Veel mensen kopen een antivirus programma en klagen dat hun computer niet beschermt is. Daarom is de vraag wat is het beste anti-virus programma niet gerelateerd aan wat is de beste computerbeveiligingsoftware.

De juiste vraag stellen bij de zoektoch naar een beveiligingssyteem voor uw persoonlijke gegevens is cruciaal. Wij raden aan om de volgende website zeker te bekijken in verband met beste anti virus software.

Dus wat is dan het beste beveiligingssysteem voor uw computer?

De meest complete beveiligingssoftware paketten  beschermen je tegen alles. In dit pakket zit er standaard een anti-virus component maar ook componenten die je computer in meerdere lagen beschermt tegen alle mogelijke gevaren die op uw computer afkomen.

Een van de voornaamste functies is de firewall en de veilig bankieren functie. Het is toch belangrijk om te weten dat je veilig bezig bent terwijl je je financien online aan het regelen bent.

Klik op de volgende link om een grafisch overzicht te hebben van de verschillende totaal security paketten die beschikbaar zijn op de markt:

Zoals je uit bovenstaande pagina kunt afleiden raden wij de volgende 3 totale beveiligingsprogrammas aan.

Lees de Reviews over deze totale beveiligingspakketen: 

  1. Bitdefender Total Security 2016 review
  2. Kaspersky Total Security 2016 review
  3. Norton Security Met Back-up Functie review

Zoekt u toch alleen maar een anti-virus programma en geen totaal bescherming voor uw computer klik dan hier om een overzicht te hebben van de beste anti-virus software voor uw computer.