Top Beste Anti Spyware Scanner Review 2015

Prijs
BarCharts
Performance
Protection
Usability
Repair
Features
Anti-Malware
Antiphising
E-mail Bescherming
Veilig Surfen
Antispam
Anti Spyware
Scannen Verwisselbare Schijf
Bericht Bescherming
Sociaal Netwerk Bescherming
Firewall
Wachtwoord Beheer
Nood Bescherming CD
Game Mode
Ouderlijk Toezicht
Virtueel Toetsenbord
Online Backup
Bestandversnipperaar
Score
< >


Waarom Moet Ik Antispyware Software Gebruiken?

De functie van de beste antispyware software is om te voorkomen dat hackers u virtueel bespioneren. Spyware verzamelt ongemerkt informatie over mensen en organisaties. Er is een relatief goedaardige vorm van spyware genoemd adware, dit is enkel vervelend omdat het bijhoud welke sites u bezoekt en op welke reclames u klikt. Marketingprogramma's van legitieme bedrijven zijn meestal sponsors van adware. Zelfs als adware van legale bedrijven de ergste vorm van spywaresoftware was, zou dat al genoeg motivatie zijn om uzelf te beschermen met anti-spyware software. De beste spyware die criminelen gebruiken is niet zozeer een ergernis maar eerder een ernstig veiligheidsrisico. Keyloggers, bijvoorbeeld, bekijken welke toetsen op uw toetsenbord u aanslaat, om hiermee persoonlijke identiteiten te stelen. Zodra een hacker uw pascodes, wachtwoorden, gebruikersnamen, rekeningnummers en creditcardnummers heeft, kan hij een enorme ravage aanrichten. Wees geen doelwit. Oriënteer jezelf op computerbeveiliging door onze artikelen over anti-spyware software te lezen, waarin we aandacht geven aan de beste spyware verwijderaars: Bitdefender Antivirus Plus, Kaspersky Anti-Virus en Norton AntiVirus.

Anti-Spyware Software: Waar Moet U Op Letten

In eerste instantie waren er slechts aparte anti-spyware softwareproducten. Tegenwoordig hebben antivirus software en beveiligingssoftware ingebouwde anti-spyware mogelijkheden. Er bestaan nog steeds aparte spyware-verwijder programma's, maar dit worden er steeds minder, en het zullen er ook steeds minder worden. De reden voor de opkomst en de ondergang van aparte spyware-verwijder programma's stamt uit een tijd dat de anti-virusleveranciers vaak terughoudend waren om anti-spyware mogelijkheden toe te voegen aan hun software, omdat ze bang waren rechtszaken van legitieme spyware uitgevers die bezwaar hadden dat hun spyware als spyware werd aangemerkt. Door het woord "spyware" niet te gebruiken in hun antivirussoftware, konden de leveranciers de anti-spyware functies terug in hun antivirussoftware stoppen, behalve dan dat ze voortaan de spyware "verlengde dreigingen" werden genoemd, zodat uitgevers van legale spyware geen rechtszaken aan kunnen spannen. Enkel het feit dat sommige spyware legaal is, betekent niet dat u het in uw PC wilt hebben. Waarom zou u marketingbedrijven toestaan uw koopgedrag te weten te komen? Behoud uw anonimiteit. Behoud uw waardigheid. Verwijder spyware.

Prestatie

Het vermogen om tegen spyware te beschermen en het te verwijderen wanneer het dan toch op uw PC terecht is gekomen, is de meest belangrijke methode om de prestaties van anti-spywaresoftware te meten. Gebruiksgemak is ook een ander belangrijk aspect van de prestaties, dat te maken heeft met de impact van de software op de prestaties van uw systeem en de snelheid waarmee het nauwkeurig dreigingen herkent met zo min mogelijk vals-positieve resultaten. Om producten objectief te rangschikken, vertrouwen we op de prestatieresultaten van de tests van de producten op het onafhankelijke testlaboratorium AV-Test.

Functies

Wanneer u anti-spyware producten beoordeelt, let dan op antivirussoftware of beveiligingssoftware, deze bevatten ook spywarescanners. Een van de meest belangrijke functies van anti-spyware om te overwegen is een virtueel toetsenbord waarmee je keyloggers kan omzeilen door uw wachtwoorden in te voeren zonder gebruik te maken van uw toetsenbord.

Hulp & ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat u software koopt van een uitgever die u kunt ondersteunen wanneer u hulp nodig heeft met behulp van de communicatiekanalen die u prefereert, onderschat dit stukje onderzoek voordat u het product koopt niet. Bijvoorbeeld, als u weet dat 24/7 toegang tot technische ondersteuning nodig heeft, en u een online chat wilt, controleer of dit mogelijk is voordat u het product koopt. De meest efficiënte manier om de mogelijkheid om kwaadaardige software te laten verwijderen te hebben, is door een van de beste antivirussoftware of beveiligingssoftware te kopen. Als het product een virtueel toetsenbord heeft en goede testresultaten van AV-Test krijgt, kunt u onverschrokken het product kopen en het vertrouwen herstellen in uw vermogen om computeractiviteiten uit te voeren zonder onuitgenodigde getuigen.