Online Backup Reviews

 

Beste Online Backup/Opslag Sites voor 2017

cloud backup, cloud storage, online backup… Veel namen wat is nu precies het verschil? Op deze pagina reviewen we Online Backup programmas zoals: IDrive ,  en online opslag programmas zoals: Stack en xx. ;;;

Online opslag maakt je bestanden zeer toegankelijk en eenvoudig te delen

Bewaar foto’s en documenten online, en beheer deze vanaf je PC, Mac of telefoon. Werk samen aan PowerPoint, Word of Excel documenten. Verkrijg toegang tot je bestanden van waar dan ook met cloud-opslag, waar je bestanden veilig bewaard worden. Maak back-ups van je foto’s (geen back-up service, maar het kan wel als back-up fungeren…), video’s, bestanden en meer met XXX.

Online opslag is erop gericht makkelijk toegang tot je bestanden te krijgen en deze eenvoudig te delen, doordat je foto’s, documenten en videobestanden altijd bij de hand hebt. Je zult nooit meer bestanden naar jezelf hoeven te mailen- online opslag is een soort USB-stick die je op ieder toestel kunt gebruiken en die je nooit kwijt kan raken. Meestal worden de online opgeslagen bestanden vanuit één map per toestel gesynced, en zo hou je deze dus altijd handig bij elkaar.

Bescherm al je bestanden automatisch met online backups

Deze online backup dienst biedt je veiligheid, laat je onbeperkt data back-ups aanmaken en deze automatiseren, en je gegevens herstellen. Andere online backup-diensten zijn vergelijkbaar. Deze hebben een sterke nadruk op de veiligheid van je bestanden, in plaats van een focus op het delen en synchroniseren van bestanden.

Sommige backup-diensten verlenen je ook op afstand toegang tot je bestanden en staan toe deze te delen vanaf verschillende apparaten. Dat is echter niet het belangrijkste doel. Terwijl [ONLINE STORAGE HIER] en andere online opslagdiensten tot doel hebben je in één keer toegang te geven tot bestanden die van meerdere apparaten afkomstig zijn, leggen online backup diensten de focus op het terugwinnen van al uw bestanden in het geval dat uw computer bijvoorbeeld verloren, gestolen of gecrasht is. Zo wordt het verlies van gegevens ten alle tijden voorkomen.

Hoewel dit wellicht kleine verschillen lijken te zijn, gaat het hier in feite om de meest karakteristieke eigenschappen van deze twee diensten. Het zijn echt verschillende diensten, ieder geschikt voor zijn eigen taak. (Je kan het zo zien: je kan met een moersleutel een spijker in de muur slaan evenals met een hamer, maar ze zijn hier niet allebei voor gemaakt en dus niet even geschikt voor de taak.) Zo is gebruik maken van online opslag ook niet hetzelfde als een online backup hebben.

Met een online backup kun je mappen en bestanden selecteren waar je een backup van wil maken, en dit kan eventueel aan een tijdsschema gekoppeld worden om zo automatisch up-to-date te blijven.

Lees hier de 4 redenen waarom Online Opslag niet geschikt is voor backup.

Idrive Online Backup Winnaar

RANKBedrijfPrijsKenmerkenExtra'sScoreREVIEWS
Best ChoiceiDrive logo winnaar € 0.00 p/m
€ 0.00 p/m
€ 0.00 p/m
Online Backup
Met mobiele app (backup mobiel)
niet in nl maar wel supersnel!
De snelste!
GRATIS PAKKET mogelijk
De beste online backup!
Veel waarde voor je geld en supersnel
Review Lezen
Klanten Beoordelingen
2Online Storage
Naast de webinterface van STACK heb je ook altijd de mogelijkheid om je STACK via een applicatie op je desktop of de mobiele app te gebruiken.
1 map sync op alle devices
GRATIS PAKKET mogelijk
In nederland gehost (amsterdam)

De beste online storage!
Gehost in Amsterdam
Review Lezen
Klanten Beoordelingen
3Porton private cloudstorageOnline backup en online storage pakket mogelijk

Minpunt: Geen app, handmatig drive toevoegen
of via Duplicati ftp opslaan

NIET VOOR BEGINNERS
1 maand gratis proberen
Niet voor beginners
Review Lezen
Klanten Beoordelingen
4Argeweb Online Back-up Automatische back-up
Veilige opslag
Voor Windows, Mac en Linux
Laat Online Backup door Argeweb installeren. Zij nemen uw pc over en maken voor u de eerste backup aan
Zeer geschikt voor beginners
Review Lezen
Klanten Beoordelingen

Badges voor

best online backup 1

best online storage 2