avira totale ultimatum bescherming review

BESTE AVIRA INTERNET SECURITY REVIEW

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het Total Security pakket van Norton, Verdiende 3de plaats in onze Top Tien Reviews voor beste premium internet security softwarepakketten.

€ 44,95

Koop Nu Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 92%
Prestaties 100%
Algemeen 83%
VOORDELEN:
  • Avira scoorde een perfecte score op bescherming tests door AV-tests

NADELEN:
  • De telefonische support lijn kan soms duur oplopen

pros_cons

Overtuigd van AVIRA?

Of wil je vergelijken met andere paketten?

Wij hebben alle premium beveiligingssoftware pakketten vergeleken. Zodat we onze bezoekers het beste kunnen informeren met wat precies de ultieme beveiligingssoftware van dit moment is.

 

Lees de volledige review

 

AVIRA INTERNET SECURITY – ONS OORDEEL:

Bescherming 10/10

Bescherming
97 %

De concurrentie tussen de premium internet beveiligingspakketuitgevers is intens. Immers, er zijn meer dan een miljard pc-gebruikers die bescherming nodig hebben. Slimme PC-gebruikers begrijpen dat het veiliger is om internet beveiligingssoftware te kopen van derden dan genoegen te nemen met Windows Defender, die wordt geleverd met Windows 8. Een van de beste internet beveiligingssoftware producten is Avira Internet Ultimate Protection Suite.

Het belangrijkste criterium bij het beoordelen van internet beveiligingspakketten zijn prestaties. Dit betekent dat het blokkeren van aanvallen, het opsporen van bedreigingen, zonder zich te vergissen met betrekking tot het onderscheid tussen veilige en onveilige bestanden waarbij het computer systeem nauwelijks wordt belast. Andere kenmerken zijn van minder belang, hoewel een uitgebreide set met functies nog steeds belangrijk is. Avira Internet Ultimate Protection Suite mist een paar functies in vergelijking met sommige concurrenten: sociale netwerk bescherming, een firewall, een wachtwoordmanager, ouderlijk toezicht, een virtueel toetsenbord, online back-up en automatisch downloaden van de kritische besturingssysteem patches. Het is echter voorzien van een bestand shredder om verwijderde bestanden permanent te wissen.

Functies 10/10

Functies
98 %

Hoewel het een aantal concurrerende functies mist, blijkt Avira uitstekend prestaties te leveren, wat verklaart waarom het tot de top 10 internet beveiligingsproducten in onze review behoort. AV-Test, het gerespecteerde onafhankelijke software-lab, onderwierp twee dozijn van de beste beveiligingssoftware producten aan twee maanden continu testen in maart en april van 2014. De resultaten waren indrukwekkend.

Avira maakte, evenals elke concurrent in de lijst, geen fouten in de juiste identificatie van veilige bestanden en websites. Niet één van hen identificeerde ten onrechte gevaarlijke bestanden en websites als veilig. Avira vertraagd systemen slechts met een gemiddelde van één seconde, versus drie seconden voor het industriegemiddelde. Tijdens testen op bescherming tegen malware, maakte Avira geen fouten, terwijl het 20.646 malware testbestanden blokkeerde tijdens de vier weken voorafgaand aan de test. Het industriegemiddelde bedroeg 98 procent. In een andere test stelde AV-Test  Avira bloot aan 138 testbestanden van splinternieuwe bedreigingen. Het industriegemiddelde bedroeg 94 procent bescherming van nooit eerder vertoonde bedreigingen. Deze software  verijdelde echter alle nieuwe dreigingen. Het is dan ook geen wonder dat het tussen de top 10 internet beveiliging merken belandde.

Hoewel het geen bescherming biedt bij instant messaging, gaat Avira verder dan alleen antivirus bescherming door antiphishing aan te bieden. Aangezien de industrie van internet beveiligingssoftware meer geavanceerde methodes implementeert om malware te bestrijden, gaan hackers steeds vaker over tot phishing. Met phishing probeert men een mens te misleiden, wat veel eenvoudiger is dan het misleiden van een computer. Avira spoort locaties op die bekend zijn als gevaarlijk en bepaalt de veiligheid van de websites die in internetzoekresultaten naar voren komen.

Hulp en Ondersteuning 10/10

Hulp en Ondersteuning
100 %

Avira’s support site beschikt over lessen, hulpprogramma’s en handleidingen. Het heeft ook informatie over virussen en malware. Gebruikers kunnen bellen of mailen voor hulp als dat nodig is. Realiseer je echter dat het een Europees telefoonnummer is.

AVIRA INTERNET ULTIMATE PROTECTION SUITE Samenvatting:

Avira Internet Ultimate Protection Suite is beter dan 50 procent van de deelnemers in onze productbeoordeling, omdat het aanvallen stopt zonder de hostcomputer zwaar te belasten. Het mist een aantal functies die geassocieerd worden met de premium internet beveiligingspakketten, dat is waarom het niet een hogere plaats inneemt. Amerikaanse gebruikers moeten rekening houden met lange afstand telefoontjes naar Europa.

AVIRA INTERNET ULTIMATE PROTECTION SUITE Score

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 95%
Algemeen 98%
Avira Internet Ultimate Protection Suite Review
8.7 Total Score

Functies
9
Prestaties
9
Help & Support
8
Add your review