bitdefender total security

Beste Bitdefender Total Security 2015 Review

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het Total Security pakket van Bitdefender, unanieme winnaar van onze Top Tien Reviews Gold Award voor premium internet security suites.

€ 69,95

Nu Kopen Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 92%
Algemeen 100%
VOORDELEN:
  • Award Winning Anti-Virus
  • System Tune-up Hulpprogramma
  • Online Backup
  • Bestanden Encryptie
  • Anti-Diefstal Functie

NADELEN:
  • Ouderlijk toezicht werkt alleen met Yahoo Messenger

pros_cons

Overtuigd van Bitdefender Total Security

Of wil je vergelijken met andere paketten?

Wij hebben alle premium beveiligingssoftware pakketten vergeleken. Zodat we onze bezoekers het beste kunnen informeren met wat precies de ultieme beveiligingssoftware van dit moment is.

 

 

Lees de volledige review

 

BITDEFENDER TOTAL SECURITY – ONS OORDEEL:

gouden trophy

Bitdefender’s Internet Security Suite, Internet Security, voegt drie functies toe aan zijn Antivirus product: Firewall in twee richtingen, ouderlijk toezicht en cloud antispam.

Als je jezelf wilt trakteren op Bitdefender Internet Security, kun je net zo goed gaan voor Bitdefender Total Security, winnaar van onze Top Tien Reviews Gold Award voor premium internet security suites.

Vanzelfsprekend bevat het alle functies van BitDefender Internet Security.
Maar je hoeft niet echt Bitdefender’s firewall te gebruiken, omdat je beter af bent met die van Windows. 
En tenzij je kinderen hebt is ouderlijk toezicht niets voor jou. 
Aan de andere kant zijn de extra functies die uniek zijn voor Bitdefender Total Security, zaken die iedereen nodig heeft voor een verhoogde veiligheid: file encryptie, apparaat antidiefstal en veilige online opslag. Maar voordat we hier dieper op ingaan gaan we eerst bespreken hoe goed het tegen malware beschermt.

Bescherming 10/10

Bescherming
100 %

Meerdere onafhankelijke software testlaboratoria publiceren uitstekende testscores voor Bitdefender’s antivirus engine. 
AV-Test is een van de meest gerespecteerde tests en dit jaar heeft het wederom testresultaten gepubliceerd die Bitdefender’s leiderschap op het gebied van bescherming, prestaties en bruikbaarheid aantonen. 
Tests op Windows 7 platforms liepen continu van januari tot en met februari 2014. Windows 8 platformtesten werden doorlopend uitgevoerd van maart tot april. 
AV-Test installeerde op beide platforms zowel Bitdefender als een paar dozijn concurrenten, allen geconfigureerd om automatisch up-to-date te blijven en hun eigen ‘in de cloud’ databases te doorzoeken.

De beveiligingtests bestonden uit twee onderdelen: gloednieuwe malware en malware die minder dan vier weken oud was. Het industriegemiddelde voor het detecteren van de gloednieuwe malware (zero-day malware) bedroeg 94 procent tijdens de Windows 7 en Windows 8 testfasen. Bitdefender echter identificeerde alle 151 testbestanden op Windows 7 en alle 138 testbestanden op Windows 8. Het industriegemiddelde voor het opsporen van malware die minder dan vier weken oud was bedroeg 97 procent op Windows 7 (17.794 malware bestanden) en 98 procent op Windows 8 (20.646 malware bestanden). Bitdefender detecteerde 100 procent van de malware bestanden.

Bitdefender onderscheidde zich ook in de prestatietests. De gemiddelde participant vertraagde zijn hostcomputer met een gemiddelde van drie seconden bij het bezoeken van websites, het downloaden en installeren van applicaties, en kopiëren van gegevensbestanden. Bij Bitdefender bedroeg dit, ter vergelijking, slechts één seconde.

Bitdefender blonk ook uit bij bruikbaarheidstests die onderzochten of een product nauwkeurig onderscheid kon maken tussen veilige en gevaarlijke bestanden. Tijdens de Windows 7 bruikbaarheid tests bedroeg het gemiddelde resultaat drie valse alarmen, vergeleken met geen valse alarmen bij Bitdefender. Bitdefender blokkeerde slechts eenmaal ten onrechte tijdens de Windows 8 testen, een uitstekend resultaat dat de bruikbaarheid van Bitdefender bevestigt.

Functies 10/10

Functies
100 %

Drie functies onderscheiden Bitdefender Total Security van BitDefender Internet Security. Met veilige online opslag kun je belangrijke bestanden in de cloud opslaan, zodat je ze kunt opvragen als je pc het begeeft. Het antidiefstalinstrument kan je helpen je laptop te vinden vanaf elk op internet-aangesloten apparaat en het te vergrendelen of leeg te maken zodat dieven niet kunnen gedijen op jouw kosten.
File encryptie laat je vertrouwelijke of persoonlijke identiteitgegevens beveiligen in een kluis die niemand, behalve jijzelf, kan openen. 
Deze drie premium-functies zijn allen nuttig als extra beveiliging waarvan bijna elke gebruiker kan profiteren.

Hulp en Ondersteuning 10/10

Hulp en Ondersteuning
100 %

Bitdefender Total Security bevat alle functies in Bitdefender Antivirus en Bitdefender Internet Security. Met andere woorden, in aanvulling op het blokkeren van malware, waarschuwt het ook over phishing-sites in de zoekresultaten en links die je kunt tegenkomen op Facebook. Wanneer je een USB-stick in je pc plaatst, wordt dit opgemerkt en word je meteen beschermd tegen bedreigingen. 
Wanneer je op je PC werkt, games speelt of video’s bekijkt, weet Bitdefender dat hij je met rust moet laten om acties die de prestaties zou kunnen vertragen te beperken.

Er is ook cloud antispam, die ervoor zorgt dat je PC niet wordt overspoeld met e-mail spamcampagnes. Bitdefender heeft een eigen firewall. Deze krijgt bij het onafhankelijke firewall testlab Matousec.com echter niet de handen op elkaar, dus het is waarschijnlijk het beste om gewoon gebruik te maken van de Windows-firewall. Ouderlijk toezicht is ook een functie die je ofwel kunt gebruiken of negeren, afhankelijk van je status als ouder.

Bidefender Total Security Samenvatting:

De drie premium functies in Bitdefender Total Security zijn echt wenselijk. 
Je kunt bestanden online opslaan, een gestolen laptop terugvinden of wissen, en vertrouwelijke bestanden beschermen tegen nieuwsgierige ogen. 
Deze drie premium-functies zijn een aanvulling op de functies in Bitdefender Internet Security en Antivirus producten. 
Geen enkele concurrent heeft zo’n uitgebreide lijst met functies. En geen enkele “Total Security” concurrent verlaat Bitdefender bij objectieve tests die de bescherming, prestaties en bruikbaarheid meten.

Bitdefender Scorekaart

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 92%
Algemeen 100%
Bitdefender Total Security Review 2016
9.9 Total Score

Features
10
Performance
9.2
Help & Support
10
Add your review