BullGuard Premium Protection 2015 Review

bull guard totale beveiliging kit review afbeelding

Bullguard Premium Protection Review

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het Bullguard Premium Beschermingspakket! Dit is het beste pakket dat het bedrijf Bullguard heeft.

€ 49,99

Gratis Probeerversie Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 92%
Gebruiksvriendelijkheid 92%
Prestaties 85%
Algemeen 90%
VOORDELEN:
  • Goed in het detecteren van malware
  • Verwijdert geen veilige bestanden
  • Beveiliging Mobiele Betalingen

NADELEN:
  • Scant niet automatisch op Verwijderbare Hardeschijven
  • Maximum 5 gebruikers

pros_cons

Overtuigd van Bullguard?

Of wil je vergelijken met andere paketten?

 

Wij hebben alle premium beveiligingssoftware paketten vergeleken. Zodat we onze bezoekers het beste kunnen informeren met wat precies de ultieme beveiligingssoftware van dit moment is.

Lees de volledige review

 

Bullguard Premium Protection – ONS OORDEEL:

Bescherming 9,2/10

Bescherming
92 %

Hoewel Windows internet beveiliging biedt, is het veiliger om antivirussoftware van derden aan te schaffen. Echter, in plaats van antivirussoftware op instap niveau te kopen, is het misschien beter om een beetje meer voor een premium veiligheidspakket zoals BullGuard Premium Protection neer te tellen. Voordat we ingaan op de extra functies, gaan we echter eens kijken naar een veel belangrijker evaluatiecriterium: bescherming tegen malware en phishing-aanvallen.

In maart en april 2014 nam het gerespecteerde onafhankelijke software lab AV-Test BullGuard op samen met 25 van de beste internet beveiligingssoftware merken gedurende twee maanden van non-stop testen om te zien hoe ze het deden in termen van bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

Er waren twee beschermingstests. Een stelde de software bloot aan meer dan 20.000 testbestanden met wijdverspreide malware. BullGuard detecteerde 100 procent ten opzichte een industriegemiddelde van 98 procent.

De tweede beveiligingstest stelde de deelnemende internet beveiligingssoftware producten bloot aan nieuwe aanvallen. Deze applicatie ontdekt 97 procent van de nieuwe bedreigingen in maart en 100 procent in april, vergeleken met een industriegemiddelde van 94 procent. Een andere test mat de invloed op prestaties, tijdens het bezoek aan websites en het uitvoeren van programma’s. BullGuard scoorde beter dan het industriegemiddelde van drie seconden, met een seconde minder, wat betekent dat de effectiviteit ervan bij detectie niet veel snelheid kost. In de tests bestemd om het aantal gevallen te meten dat legitieme software ten onrechte werd aangezien als malware, stelde de software een verkeerde diagnose vast in drie van de bijna 900.000 voorbeelden. BullGuard’s prestaties tijdens strenge tests laten zien hoe ver het boven het gemiddelde uitkomt bij de onderwerpen die het zwaartse wegen bij de bepaling van het internet beveiligingsklassement.

Functies 9,2/10

Functies
92 %

Een andere reden dat dit product tot de top 10 internet beveiligingspakketten behoort is een uitgebreide lijst met functies. Het heeft geen wachtwoordmanager, virtueel toetsenbord of bestand shredder. Toch bevat het meer functies dan gemiddeld en biedt het elke functie die je mag verwachten: antimalware, antispyware, antiphishing, e-mail en instant messaging bescherming, veilig surfen, antispam, automatisch scannen van verwijderbare media en sociale netwerk bescherming. Het heeft meer in huis dan je mag verwachten door het hebben van een firewall, bootable redding CD, een gaming-modus die waarschuwingen opschort tijdens het gamen, ouderlijk toezicht en online back-up.

Hulp en Ondersteuning 8,8/10

Hulp en Ondersteuning
88 %

Uitstekende hulp en ondersteuning helpen ook om uit te leggen waarom de BullGuard een van de beste beveiligingssoftware producten is. Terwijl sommige concurrenten tijdens beperkte uren toegang tot ondersteuning en per e-mail of telefoon bieden, kunnen BullGuard klanten op ondersteuning via live chat op elke dag en op elk uur rekenen.

BullGuard Premium Protection Samenvatting: 9/10

Tenzij je er, om wat voor reden, op staat dat jouw wachtwoordmanager en bestand shredder hulpprogramma is geïntegreerd met jouw internet beveiligingssoftware, is BullGuard Premium Protection het overwegen waard, want het doet het erg goed op het gebied van bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid. De lijst met functies is zeer compleet en slechts enkele van haar concurrenten zijn beter in hulp en ondersteuning.

Naast de voor de hand liggende bescherming tegen malware, phishing en spyware, bevat LiveSafe functies ter bescherming van jouw identiteit door het handig gebruik van wachtwoordbeheer en door het aanbieden van een veilig persoonlijk kastje in de cloud. Een andere indicatie van McAfee’s serieuze voornemen om je veilig te houden, is dat klanten 24/7 toegang hebben tot gratis technische ondersteuning en beveiliging adviseurs.

Beste Bullguard Premium Protection - Onze Score

Bescherming 92%
Gebruiksvriendelijkheid 92%
Prestaties 85%
Algemeen 90%
BullGuard Premium Protection 2015 Review
9 Total Score

Features
9
Performance
9
Help & Support
9
Add your review