eScan Internet Security Suite

internet-security-suite

eScan Internet Security Suite

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het eScan Internet Security Pakket, scoort heel hoog in het beschermen van je computer. Lees onze volledige review!

Bij aankoop gebruik coupon: eScan197408Z6C4 voor een speciale korting!

€ 45,95

Nu Kopen Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 58%
Algemeen 87%
VOORDELEN:
  • eScan geeft 24/7 live chat support

NADELEN:
  • Geen File Shredder in het programma

pros_cons

Overtuigd van e-Scan?

Of wil je vergelijken met andere paketten?

Wij hebben alle premium beveiligingssoftware pakketten vergeleken. Zodat we onze bezoekers het beste kunnen informeren met wat precies de ultieme beveiligingssoftware van dit moment is.

Lees de volledige review

 

eScan internet security kit – ONS OORDEEL:

Bescherming 9.8/10

Bescherming
98 %

eScan Internet Security Suite biedt uitstekende bescherming tegen malware en kwaadwillende websites, en het is één van de beste premium internet beveiligings- pakketten. Naast het feit dat het uitstekende prestaties levert, bevat het handige functies en wordt het aangeboden met een buitengewoon goede hulp en ondersteuning. Laten we eerst de prestaties gaan bekijken omdat als de prestaties slecht zijn de rest er eigenlijk niet toe doet.

Toen eScan streed tegen een aantal van de beste internet beveiligingssoftware producten bij de AV-Test software labs in februari 2015, detecteerde het 100 procent van 138 gloednieuwe bedreigingen met behulp van heuristische analyse, die kwade opzet bepaalt op basis van verdacht bestand gedrag. Ter vergelijking, het industriegemiddelde voor het opsporen van deze zogenaamde zero-day dreigingen bedroeg 94 procent. Beschermingstesten omvatten ook 20.000 testbestanden van veel voorkomende malware. eScan vond 99 procent van hen in maart en 100 procent in april. Het industriegemiddelde in maart en april bedroeg 98 procent detectie.

Bruikbaarheidstests maten of de producten onderscheid konden maken tussen legitieme en illegale bestanden. In een test met meer dan 800.000 testbestanden evenaarde eScan de industriegemiddelde score van zes uit zes. De software presteerde buitengewoon goed in bescherming en bruikbaarheid, maar het vertraagde de host computer iets meer dan het industriegemiddelde. Maar dit is maar een klein offer in ruil voor een perfecte bescherming en nauwkeurige diagnose van bedreigingen.

Functies 10/10

Functies
100 %

eScan’s positie als een van de beste merken voor internet beveiliging is ook te danken aan haar concurrerende lijst met functies.

Een twee-weg firewall beschermt tegen netwerk-gebaseerde aanvallen, bevat controlevoorschriften en blokkeert toegang tot poort-scan pogingen.
Er is een rescue mode functie waarmee je een systeem dat hopeloos besmet blijkt toch kunt opstarten. Zodra je het systeem up and running hebt kun je het scannen en schoonmaken en elke rootkit wijziging in het register ongedaan maken. Ouderlijk toezicht toestaan om kinderen te beschermen tegen ongepaste inhoud. Bovendien maakt de software automatisch een back-up van systeembestanden in versleutelde vorm. Wanneer eScan een geïnfecteerd systeem bestand aantreft, herstelt het het met het bijbehorende back-up bestand. Het mist een bestand shredder.

Hulp en Ondersteuning 9,8/10

Hulp en Ondersteuning
85 %

Hulp en ondersteuning zijn uitstekend. Je kunt een support technicus 24/7 bereiken via live chat, telefoon of email.

eScan Internet Security Samenvatting: 8,8/10

eScan Internet Beveiliging Suite is een degelijke beveiligingssoftware met vele handige functies. Het heeft geen bestand shredder maar biedt de klant toegang tot hulp en ondersteuning via 24/7 online chat, een functie geëvenaard door slechts enkele concurrenten.

eScan Scorekaart

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 58%
Algemeen 95%
eScan Internet Security Suite
7.5 Total Score

Functies
8.5
Prestaties
6
Help & Support
10
Add your review
Editor's choice