F Secure Safe Review

f-secure-bescherming-computer

BESTE F-SECURE SAFE REVIEW

LEES ONS OORDEEL

F-Secure Safe sluit zich aan bij onze top 10 internet beveiliging vanwege de goede resultaten behaald in de tests van onafhankelijke software lab AV-Test.

€ 49,95

Koop Nu Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 75%
Algemeen 83%
VOORDELEN:
  • F Secure is heel efficiënt in het ontdekken van beveiligingsrisico’s

NADELEN:
  • Heeft geen wachtwoord beheer functie

pros_cons

Overtuigd van AVIRA?

Of wil je vergelijken met andere paketten?

Wij hebben alle premium beveiligingssoftware pakketten vergeleken. Zodat we onze bezoekers het beste kunnen informeren met wat precies de ultieme beveiligingssoftware van dit moment is.

 

Lees de volledige review

 

F SECURE SAFE – ONS OORDEEL:

Bescherming 10/10

Bescherming
97 %

F-Secure Safe sluit zich aan bij onze top 10 internet beveiliging vanwege de goede resultaten behaald in de tests van onafhankelijke software lab AV-Test. Sommige concurrenten van F-Secure hebben een paar functies meer, maar functies zijn ondergeschikt aan de prestaties in onze evaluatie criteria.

Deze software is een van de 25 consumenten beveiligingsproducten die AV-Test continu heeft geëvalueerd in maart en april 2015. Elk van de internet beveiligingssoftware producten waren de nieuwste versies en in het lab konden ze zichzelf bijwerken zonder beperkingen. Ze konden ook hun ‘in de cloud’ diensten doorzoeken wanneer dat nodig was. F-Secure liet verbazingwekkend goede resultaten zien tijdens de beveiligingsproeven. In een van de tests, die de effectiviteit tegen 138 malware testbestanden mat, detecteerde het elke. Het industriegemiddelde voor dezelfde test bedroeg 94 procent. In tests om te ontdekken hoe het zou weten om te gaan met 20.646 testbestanden van wijdverspreide malware ontdekt tijdens de vier weken voorafgaand aan het testen, bewees F-Secure dat het een van de beste internet beveiligingssoftware producten was. Sterker nog, het ontdekte elk testbestand vergeleken met een industriegemiddelde van 98 procent kans op succes.

Functies 10/10

Functies
98 %

Hoewel zijn prestaties tegen bedreigingen hem plaatst in de lijst van de beste beveiligingssoftware, zijn er concurrenten in onze internet beveiligingsranglijst die hen voorblijven als gevolg van meer uitgebreide set met functies. Natuurlijk omvat F-Secure Safe antimalware, antiphishing, ouderlijk toezicht en veilige online transacties. In vergelijking met haar gelijken levert F-Secure Safe vele, maar niet alle verwachte functies. Het kan malware die gelanceerd wordt vanaf verwisselbare opslagmedia blokkeren. Het biedt bescherming bij instant messaging en een bootable redding CD. Het mist echter online back-up en een bestand shredder. Evenmin ondersteunt het automatische downloads van kritische besturingssysteem patches.

Hulp en Ondersteuning 10/10

Hulp en Ondersteuning
100 %

Eén F-Secure licentie beschermt een jaar lang drie apparaten. De ondersteunde apparaten kunnen Windows-machines, Mac, Android-apparaten, iPads en iPhones zijn. Hulp en ondersteuning via de telefoon of live chat.

F SECURE SAFE Score

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 75%
Algemeen 98%
F Secure Safe Review
8 Total Score

Functies
9
Prestaties
7
Help & Support
8
Add your review