G Data Total Security 2015 Review

G-DATA totale beveiligingskit

G Data Total Security Review

LEES ONS OORDEEL

G-Data hoort zeker bij de top 10 internet beveiligingsmerken. Makkelijk te installeren en heeft uitstekende support. Je kunt ze 24/7 bereiken.

€ 59,95

30 Dagen Trial Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 80%
Algemeen 92%
VOORDELEN:
  • Hoge Scores op Bescherming Tests
  • Hoge Dreiging Detectie

NADELEN:
  • Scant niet automatisch op Verwijderbare Hardeschijven

pros_cons

Overtuigd van G-Data Total Security?

Of wil je vergelijken met andere paketten?

De doelstelling van onze website is onze gebruikers zo goed mogelijk informeren. We willen u laten kiezen uit alle beste beveiligingssoftware pakketten die er beschikbaar zijn. Zodat u weet wat u precies moet kopen.

Lees de volledige review

 

G Data Total Security Review – ONS OORDEEL:

Bescherming 10/10

Bescherming
100 %

We hebben G Data Total Security opgenomen in de lijst van de beste internet beveiligingssoftware reviews, omdat het het zo goed deed in tests uitgevoerd door de AV-Test softwarelab en omdat de lijst met functies zo uitgebreid is. De software belast slechts in kleine mate de systeembronnen.

AV-Test installeerde 25 internet beveiligingssoftware pakketten en liet ze continu draaien in maart en april 2014 en G Data was er één van.
De hostcomputers waren Windows 8.1 (64 bit) machines.
Alle producten waren de meest recente versies.
AV-Test stelde de software zo in dat elk product zelf kon updaten wanneer het wilde en cloud-diensten kon doorzoeken.

Twee tests hebben de bescherming gemeten: Een van de twee tests betrof 138 testbestanden met splinternieuwe, zero-day malware-aanvallen en de andere test betrof 20.646 testbestanden geïnfecteerd met wijdverspreide malware. Het industriegemiddelde voor de eerste test bedroeg 94 procent effectiviteit. Het industriegemiddelde voor de tweede test bedroeg 98 procent detectie van de wijdverspreide malware testbestanden. G Data, echter, bereikte 100 procent effectiviteit in beide tests. In de tests die van invloed zijn op de snelheid van de host-computer en de impact gemeten op de bruikbaarheid van de host-computer, evenaarde G Data industriegemiddelden.

Functies 8,5/10

Functies
85 %

Het fundament van elke premium internet beveiligingspakket vormt ook de basis van elke lijst met elementaire antivirus product functies: virusdetectie, scannen van e-mail voor bedreigingen en veilig online winkelen en bankieren.

G Data is in dat opzicht niet anders. De functies die het tot een premium internet beveiligingspakket maken gaan veel verder gaan dan de basics.
Het heeft bijvoorbeeld een eigen firewall, voor degenen die geïnteresseerd zijn in een firewall van derden, die fijnmazig kan controleren welke applicaties toegang hebben tot het internet. Antispam is een ander element van G Data dat je kan vrijwaren van reclame e-mails. Het beschermt ook tegen phishing links die je kunnen verleiden tot het verstrekken van persoonlijke identiteit gegevens aan slechteriken. Daarnaast is er ouderlijk toezicht, zodat je je kind uit de buurt kunt houden van websites die niet geschikt zijn voor die leeftijd. Je kunt ook bepalen hoeveel tijd een kind doorbrengt met websurfen en gamen.

Deze software mist een paar functies die de topproducten wel bieden. G Data mist bijvoorbeeld de automatisch controle van verwijderbare media op bedreigingen. Er is overigens wel een wachtwoordmanager. Dit geeft een geweldige impuls aan de veiligheid. Het verbreekt de communicatie niet wanneer je een spel speelt of een video bekijkt.

Een voordeel dat echter voor iedereen belangrijk is, is dat je G Data support technici 24/7 kunt bereiken, dat is een veel betere bereikbaarheid dan sommige van haar concurrenten bieden.

G Data Samenvatting: 9.2/10

Samenvatting
92 %

G Data is een van de top 10 internet beveiligingsmerken vanwege de prestaties en functies. Sommige van haar concurrenten bieden enkele functies meer. De ontbrekende gaming modus is een nadeel als je een gamer bent of films wilt bekijken op je computer, maar de effectieve bescherming tegen nieuwe en gedocumenteerde bedreigingen maakt dit een zeer capabele veiligheidspakket.

G-Data - Onze Score

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 100%
Prestaties 90%
Algemeen 92%
G Data Total Security 2015 Review
9.2 Total Score
Uitstekend

Bescherming
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Functies
8.5
Add your review