Beste Kaspersky Total Security Review

Kaspersky Totale Bescherming Voorpagina Review

Kaspersky Total Security Review

LEES ONS OORDEEL

Ga voor volledige beveiliging met het Total Security pakket van Kaspersky, verdiende 2de plaats van onze Top Tien Reviews Gold Award voor premium total beveiligings software pakketten.

€ 63,95

Nu Kopen Review Lezen

ONS OORDEEL:

Hieronder krijg je statistieken te zien. Zo weet je hoe goed we dit product vonden en kun je zien of het aan je eisen voldoet

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 98%
Prestaties 100%
Algemeen 99%
VOORDELEN:
  • Beste Resultaten op AV-Test Prestatie Tests
  • Veilig Bankieren
  • Voorloper op het ontwikkelen van Anti-Virus verwijder tools
  • Anti-Diefstal Functie
  • Uitstekende Nederlandse Support

NADELEN:
  • Problemen met upgrade naar Windows 10
  • Hoge Prijs

pros_cons

Overtuigd van Kaspersky?

Of wil je vergelijken met andere paketten?

Wij hebben alle premium beveiligingssoftware pakketten vergeleken. Zodat we onze bezoekers het beste kunnen informeren met wat precies de ultieme beveiligingssoftware van dit moment is.

 

Lees de volledige review

 

KASPERSKY TOTAL SECURITY PAKKET – ONS OORDEEL:

zilveren trophy

Kaspersky Total Security verslaat zo veel concurrenten dat wij het op de 2de plaats plaatsen voor beste premium internet security suites.

Of het nu de verdediging betreft tegen gloednieuwe malware of malware die al endemisch is, Kaspersky is ongeëvenaard als het gaat om het opsporen en vernietigen van malware. Bovendien vertraagt de bescherming de computer waarop het geïnstalleerd is niet. Daarnaast raakt het niet in de war als het gaat om het onderscheiden van veilige bestanden van bestanden die een dreiging inhouden.

Bescherming 10/10

Bescherming
100 %

Kaspersky Total Security Basis Scherm

Kaspersky Total Security

De beste totale beveiligingssoftware identificeert nauwkeurig bedreigingen en beschermt tegen infecties zonder je computer te vertragen.
Als het gaat om bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid, is er geen premium internet beveiligingspakket die de prestaties van Kaspersky’s overtreft, volgens de testen van AV-Test, een objectieve bron van de softwaretestresultaten.
In maart en april 2014, toen de AV-Test 25 van de beste totale beveiligingsproducten aan tests op Windows 8.1 (64-bit) platforms onderwierp, domineerde Kaspersky de resultaten.

Deze internetbeveiligingssoftware ontdekt alle 20.646 testbestanden in de tests vergeleken met een industriegemiddelde van 98 procent. De tests dwongen Kaspersky ook te reageren op 138 testbestanden van splinternieuwe, zero-day malware, die met een 100 procent kans op succes geïdentificeerd werden. Ter vergelijking, het industriegemiddelde voor de detectie van zero-day malware bedroeg 94 procent.

Een ander deel van de test mat de gemiddelde invloed op de prestaties van het systeem, om te zien of de producten de pc waarop ze werden geïnstalleerd vertraagden.
Het industriegemiddelde leverde een vertraging op van drie seconden op de snelheid van de computer tijdens het surfen op het web, het downloaden van bestanden, het kopiëren van gegevens, en het installeren en uitvoeren van programma’s.

Echter, bij een door AV-Test uitgevoerde test van Kaspersky’s invloed op de snelheid van de computer, kon er geen negatief effect worden gemeten.
Het derde deel van het testen mat of men onderscheid kon maken tussen veilige en gevaarlijke bestanden. Geen van de beste internet beveiligingssoftwareproducten in de test – inclusief Kaspersky – hadden hier moeite mee.

Functies 10/10

Functies
99 %

Kaspersky Gegevens Versleutelen

Gegevensversleuteling van Kaspersky

De belangrijkste functie is de mogelijkheid om malware op te sporen, te voorkomen en te verwijderen. Dit doet Kaspersky buitengewoon goed.
Het beschermt tegen virussen, computerprogramma’s die wanneer ze worden aangeroepen, zichzelf kopiëren naar gegevensbestanden en daar zichzelf blijven klonen of gewijzigde versies van zichzelf aanmaken. Ook verdedigt het je systeem tegen spyware. Niet alle spyware is illegaal, maar het is nogal vervelend omdat het informatie verzamelt over jou en deze vervolgens zonder jouw toestemming naar iemand anders stuurt. De software beschermt tegen rootkits die besturingssysteemgebieden infiltreren waar alleen beheerders toegang tot hebben om controle over het systeem te krijgen. Het beschermt ook tegen veiligheidsexploits die op zoek zijn naar kwetsbaarheden in softwareapplicaties of data.

Screen lockers kunnen je ‘gijzelen’ door het scherm te vergrendelen en je te beschuldigen van het hebben van illegale porno op je pc. De ‘ransomware’ oplichters verzoeken je om geld op te sturen om het scherm te kunnen ontgrendelen, zodat je weer bij je bestanden kunt. Gelukkig is deze toepassing in staat om te voorkomen dat je beeldscherm vergrendeld wordt en je computer gegijzeld wordt om je zo te dwingen tot het betalen van losgeld.

Een virtueel toetsenbord voorkomt een andere vorm van malware, een keylogger. Keyloggers controleren welke toetsen je indrukt op je toetsenbord, zodat ze logins en wachtwoorden en creditcardnummers kunnen afleiden. Het virtuele toetsenbord laat je typen in een toetsenbord op het scherm.

Naast zijn antimalware functies, biedt de software antiphishing, wat betekent dat het waarschuwt voor de risico’s van sites en de toegang blokkeert als je naar een kwaadaardige site probeert te gaan.
Kaspersky scoort aan de hoge kant op de top 10 internetbeveiligingsproducten op het gebied van geavanceerde functies. Geen enkele concurrent biedt meer functies. Net zoals het e-mail en instant messages scant op bedreigingen, scant het automatisch verwijderbare media, zoals USB-drives. Sociale media bescherming is opgenomen samen met een firewall, ouderlijk toezicht en een bootable redding CD. Het bevat zelfs een wachtwoordbeheerder, online back-up en data kluis.

Omdat het product op meerdere platforms draait, is niet elke functie beschikbaar op elk platform. Bijvoorbeeld de URL adviseur draait op Windows en Mac, maar niet op Androids. De beveiligingsmeldingen voor Wi-Fi-netwerken en ouderlijk toezicht draaien op Windows, maar niet op Macs en Androids. Omgekeerd is de anti-diefstal voor Androids beschikbaar, niet voor Windows en Mac.

Hulp en Ondersteuning 10/10

Hulp en Ondersteuning
100 %

Kaspersky gebruikers ontvangen hulp bij fouten met betrekking tot de installatie, de configuratie en de functionaliteit van het product.
Premium ondersteuning is beschikbaar tegen extra kosten. Ondersteunend personeel zal helpen bij netwerken, installatie van het product, verwijderen van virussen en spyware, en PC afstemming.

Je krijgt toegang tot standaard ondersteuning via telefoon, e-mail of online chat. Als je geen antwoord op een vraag kunt vinden door te zoeken in de ‘antwoorden op veel gestelde vragen, met behulp van de online kennisbank of het bevragen van de virtuele-agent, kun je op een aantal andere manieren ondersteuning krijgen.

Zo kun je bijvoorbeeld een support verzoek voorleggen met een webformulier of vanuit je online account. Je kunt ook bellen voor technische ondersteuning. Er is ook de mogelijkheid om te chatten met de technische ondersteuning, 8 uur per dag, vijf dagen per week. De online supportpagina geeft configuratietips voor de toepassing en heeft een gebruikersforum.

De ondersteuning die Kaspersky biedt aan klanten is bovengemiddeld.

Kaspersky Total Security Samenvatting:

Kaspersky Total Security Wachtwoord beheer

Wachtwoord Beheer van Kaspersky

Eén licentie beschermt drie apparaten voor één jaar.
De apparaten kunnen bestaan uit elke combinatie van Windows-machines, Mac, Android of iOS-apparaten of Windows Phone. De bescherming is in real time tegen malware.
Het biedt veiligheid tegen identiteitsdiefstal en phishing en beveiligt online financiële transacties.

Kaspersky Total Security werkt zichzelf automatisch bij met kleine updates die je computer niet vertragen.

Wanneer een pc in het netwerk van Kaspersky gebruikers een nieuwe bedreiging tegenkomt, gaat die informatie naar het Kaspersky Lab. Het resultaat is dat een handtekening van de dreiging geplaatst wordt in de cloud-dienst waar jouw exemplaar van Kaspersky controleert om er achter te komen wat veilig is en wat bedreigend.

Kaspersky Total Security is een van de beste premium internet beveiligingspakketten vanwege zijn prestaties bij het indammen van veiligheidsrisico’s en de uitgebreide lijst met functies.

Kaspersky Total Security - Onze Score

Bescherming 100%
Gebruiksvriendelijkheid 99%
Prestaties 100%
Algemeen 99%
Beste Kaspersky Total Security Review
9.9 Total Score

Functies
10
Prestaties
10
Help & Support
10
Add your review
Editor's choice