One.com is een Deense webhosting provider die spotgoedkope hosting aanbiedt, vanaf €1,50 per maand. Hiermee is de service van dit bedrijf uiterst geschikt voor kleine bedrijven en consumenten. Dit bedrijf geeft zijn klanten ondanks de lage prijzen toch waar voor hun geld: ieder pakket bevat 15 GB schijfruimte, er wordt dagelijks een back-up gemaakt en er is een MySQL database in het pakket inbegrepen.
8 Reviewer
Klanten 0 (0 stemmen)
Pluspunten
  • Gratis SSL
  • Website Builder
  • 1click installer
Minpunten
  • Oprichtkosten: €12
  • Geen backups
Samenvatting
One.com is de afgelopen Jaren veranderd van een budget-provider van webhosting diensten naar meer een kwaliteitsdienst. De web-editor schijnt niet zo goed te zijn, maar je kan ook gewoon gebruik maken van WordPress of Joomla, die je via het automatische installatieproces moeiteloos binnenhaalt. De tarieven zijn met de extra service iets gestegen, maar zijn nog steeds erg scherp. Extra kosten als BTW zijn ook transparanter geworden de laatste jaren. De kwaliteit van dit bedrijf is sterk gestegen de laatste jaren, en tarieven van One.com zijn nog steeds erg scherp.
Prijs
Functies
Makkelijk
Betrouwbaar
Support
&nbsp

Alles Openklappen
Alles Dichtklappen

Support

One.com heeft de laatste jaren zijn service enorm verbeterd. Support is alleen online te vinden, maar je kan hier wel 24 uur per dag antwoord op je vragen krijgen. In 2011 en 2012 waren er erg veel negatieve ervaringen over de service van One.com te vinden op reviewsites, maar tegenwoordig lijkt dat probleem opgelost te zijn.

 
Reviews van klanten: Geef uw score
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef uw score

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one