Versio is een ideale webhosting provider voor kleine sites, door de lage prijzen voor hosting en .be of .nl domeinnamen. De servers zijn vrij vol doordat Versio wellicht iets te veel klanten voor zijn servers heeft, wat door de lage prijzen komt. Maar toch garandeert het een uptime van 99,9%, en compenseert het zijn klanten als deze uptime niet gehaald zou worden. In een 3 maanden durende test bleek de uptime nog vele malen beter dan deze 99,9% te zijn. Ook kan je de uptime gewoon bekijken in de serverinformatie.

Extra
Versio heeft diverse extra’s te bieden aan zijn klanten, zo krijg je bij ieder pakket een adwords coupon en krijg je meer dataverkeer en schijfruimte naarmate je langer een pakket van Versio hebt. Als je een review achterlaat op ISPgids of Webhosters krijg je een euro tegoed in je Online Portemonnee, ongeacht of het een positieve of negatieve review is. Je pakket kan je automatisch upgraden, en het overzetten van domeinen binnen Versio is gratis. Met Installatron installeer je automatisch CMS systemen zoals WordPress. Bovendien kan je tot wel 2 uur ’s nachts op de online chat support van Versio geholpen worden.

8.3 Reviewer
0 Klanten (0 stemmen)
Pluspunten
 • Prijs
 • Goedkope domeinen
 • Keuze uit NL of BE servers
 • 1click installer scripts
Minpunten
 • Uptime
 • Langere laadtijden
Samenvatting
Versio is een degelijke en voordelige hosting service. Het is een vrij groot bedrijf, dat een hoop automatisatie geinternaliseerd heeft wat de reden voor de lage prijs is. Echter is het wel lastiger om persoonlijke support te krijgen; je wordt wel geholpen met je problemen, maar de service is minder persoonlijk dan bij de kleinere en duurdere bedrijven. Het is overigens een erg geschikte hosting provider als je in één pakket meerdere sites online wil zetten; qua prijs/kwaliteit verhouding is het één van de betere van Nederland. Uitermate geschikt voor hobby/beginners/kleine websites.
Prijs
Functies
Makkelijk
Betrouwbaar
Support

Alles Openklappen
Alles Dichtklappen

Prijs en specifiaties shared webhosting pakketten
PakketPrijs
(per maand)
SchijfruimteDataverkeerDomeinenEmail
Starter NL€ 0,501.5 GB20 GB25Onbeperkt
Zilver NL€ 2,257.5 GB100 GB50Onbeperkt
gROOT NL€ 3,9915 Gb200 GB100Onbeperkt
Functies

Versio maakt gebruik van DirectAdmin en de Versio Klantenzone waar je domeinen en diensten kunt beheren. De klantenzone beschikt over een online portemonnee die u op voorhand kunt opladen.

Bestellen (hoe goed gaat dit en betalingsmogelijkheden)

Versio biedt je een groot aantal betaalmogelijkheden, 8 verschillende methoden maar liefst: Ideal, Bancontact/Mister Cash, Overschrijving via bank, Paypal, Moneybookers, Wallie, paysafecard en de Online Portemonnee. Deze Online Portemonnee is een unieke functie die je een hoop transactiekosten kan besparen: Je stort in één keer geld in een virtuele portemonnee, waarna je van daaruit zonder transactiekosten Versio-services aan kunt schaffen. Bovendien kan je dit bedrag gewoon terugstorten. Ook kan je sinds kort webhosting en domeinnamen op 30-daags krediet kopen. Je kan zelf kiezen of je per bestelling óf per maand een factuur wil ontvangen.

Versio biedt ook een 14 dagen niet goed? Geld terug! garantie aan.

domeinen? extern of niet + prijs

 • Mistercash
 • Creditcard
 • iDeal
 • Paysafe
 • Sofort Banking
 • PayPal
 • Bank Transfer / Overschrijving
Support

Vragen worden door de support van Versio meestal binnen een dag beantwoord, en bovendien is er een storingsnummer dat je in noodgevallen kunt bellen. Ook is er een vraag-en-antwoord sectie, waar klanten elkaar helpen om antwoord op elkaars vragen te vinden.
24×7 live-chat (facebook messenger)
of ticket aanmaken per mail (reactie binnen 24 uur)

Snelheid en Betrouwbaarheid
Er zijn wat klachten over de uptime. Bij versio draaien heel wat websites op dezelfde servers om de kostprijs te drukken. Hierdoor variëren laadtijden en is er soms een kleine downtime. Deze hosting is geschikt voor beginners en kleine websites, niet voor bedrijfswebsites die absoluut bereikbaar moeten zijn.
Technisch

PHP 5.5 + PHP 7.0
Zend ondersteuning
IonCube ondersteuning
CGIPerl.htaccess (mod_rewrite) ondersteuning
Cronjobs
Extra snelle MySQL 5.6

 
Reviews van klanten: Geef uw score
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef uw score

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one