Web Hosting Reviews

 

10 Best Webhosting Sites for 2017

Als u een succesvol bedrijf wilt hebben in de wereld van vandaag, heeft u een website nodig. Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar low-cost domeinen en hosting met gebruiksvriendelijke tools voor het creëren van een klantvriendelijke, aantrekkelijke website om uw groeiende zaak te laten zien.

Deze beste hosting sites zijn ook geweldig om gemakkelijk een persoonlijke site, blog of een site voor uw organisatie te creëren. Maar welke voldoet nu precies aan uw eisen? Wij hebben al deze webhosts vergeleken en alle informatie op één plaats voor uw gemak verstrekt.

De Top 3 webhosts heeft zelfs een niet goed geld terug garantie! Dus als u het nog niet helemaal zeker weet dan kunt u 1 van deze webhosts makkelijk zelf uitproberen zonder risico.

Wil je meer in detail bekijken? Bekijk dan de beste web hosting sites naast mekaar

Welk soort hosting heb je nodig?

Het aantal hosting keuzes beschikbaar voor de toekomstige website eigenaar kan overweldigend zijn. Het is mogelijk om hosting te regelen voor enkele euro’s - of soms zelfs gratis. En het is mogelijk om hosting te krijgen die honderden en zelfs duizenden euros per maand kost. Voor een onervaren gebruiker kunnen beide hostingplannen het zelfde lijken. In feite lijkt het soms dat de goedkopere plannen meer bieden: onbeperkt bandbreedte, opslag en e-mailadressen! Waarom host bijvoorbeeld Amazon hun website daar niet? Nou, zoals u zich niet mag verwonderen, zijn hosting-keuzes ingewikkelder dan ze kunnen lijken.

Soorten Hosting

De meeste hostingplannen kunnen worden ingedeeld in vijf hoofdtypen: Shared, VPS, Cloud, Dedicated, en Reseller. Laten we eens kijken naar elk van hen.

Shared hosting

Gedeelde hosting is de meest populaire en betaalbare hosting-optie. Daarmee huur je ruimte op een gedeelde server met andere site-eigenaren. Dit betekent dat u ook resources deelt zoals bandbreedte, geheugen en verwerkingsvermogen. Dit kan een probleem zijn, omdat een enkele server honderden en zelfs duizenden websites kan ondersteunen. De meeste van deze websites krijgen erg weinig verkeer, waardoor hostingbedrijven meer middelen kunnen aanbieden aan het kleine aantal dat ze nodig heeft. Maar er zijn nog steeds grenzen.
Genoeg vuurkracht voor de meeste kleine bedrijven en persoonlijke websites, gedeelde hosting is het meest betaalbare hosting type beschikbaar. Daarmee deelt u serverbronnen met andere klanten, dus u heeft alle functionaliteit van een professioneel beheerde webserver, maar betaalt slechts een klein deel van de serverkosten.

Houd er rekening mee dat niet alle gedeelde hosting hetzelfde is. Verschillende bedrijven gebruiken verschillende servers met verschillende middelen. Bovendien hosten sommige bedrijven meer websites op een server dan anderen. Dus er is een goede reden om € 10 te betalen per maand voor hosting in plaats van € 1,99.

VPS

Als u de kracht die door een gedeeld hostingplan wordt aangeboden, overschrijdt, zal VPS-hosting  u de verhoogde prestaties opleveren van een dedicated server, zonder de volle kosten. VPS hosting biedt een grotere prestatie, omdat minder websites een enkele fysieke server gebruiken. Maar net zo belangrijk, biedt het volledige controle over uw server. Hoewel een VPS geen fysieke server is, in termen van beheer, is het. Als u speciale behoeften heeft voor uw server, heeft u de controle om ze te adresseren.

Cloud

Cloud hosting is een beetje als VPS omdat de server niet hetzelfde is als een fysieke machine. Maar cloud hosting is verspreid over veel computers. Als gevolg hiervan is cloud hosting extreem stabiel en schaalbaar. Als u constateert dat uw website achterwege komt door gebrek aan bandbreedte, kunt u het vergroten met de knop van een schakelaar. Hetzelfde geldt voor schijfruimte en CPU-gebruik. Als industry-leading uptime en snelle schaalbaarheid uw twee grootste zorgen zijn, kan cloud hosting zijn wat u zoekt. Cloud hosting geeft u toegang tot een cluster van servers waaruit u snel hulpbronnen kunt verstrekken wanneer u ze nodig hebt, en voldoende scheiding van onbeweeglijke serverburen dat uw applicatie veilig wordt gehouden. VPS en Cloud services worden soms gecombineerd tot een hybride dienst (soms wel Cloud VPS of Scalable VPS).

Dedicated

Als u klaar bent met het delen van server resources, zal dedicated hosting u volledige en onbetaalde toegang tot een fysieke server bieden. Nuttig voor het aansturen van complexe applicaties en geavanceerde scripts, biedt dedicated hosting het hoogste niveau van beveiliging en server aanpassing mogelijk. Zie ook: Colocation.

Reseller Hosting

Dit is een speciaal soort hosting. Als u hosting wilt verkopen, terwijl iemand anders de server onderhoudt, levert reseller hosting dit. Maar u kunt een reseller hosting ontvangen die is gedeeld, VPS, Cloud, of dedicated. Daarmee koopt u toegang tot serverbronnen in bulk, en verkoopt u dan onder uw eigen merk. Het is duidelijk dat reseller hosting niet voor mensen nieuw is voor web hosting. Het is een geavanceerd type hosting, dat vereist dat u uw klanten technische ondersteuning geeft.

Populaire Hosting Specialiteiten

Mensen gebruiken websites voor allerlei dingen. En precies wat je wilt doen, bepaalt welk soort hosting je nodig hebt. Maar er zijn populaire soorten websites zoals blogs. Als gevolg hiervan zijn er gespecialiseerde hostingplannen voor deze websites, die we hieronder zullen bespreken.

WordPress Hosting

WordPress is het meest populaire blogplatform ter wereld. Maar sinds de lancering in 2003 is het uitgegroeid tot een krachtig content management systeem (CMS) dat voor veel meer gebruikt wordt dan bloggen. Als u minder tijd wilt besteden aan het configureren en beheren van uw WordPress-installatie, moet u een hostingplan overwegen dat gespecialiseerd is in WordPress. De meeste plannen maken het opzetten makkelijk, maar sommigen zetten het zelfs voor u op, waardoor u meer tijd krijgt om uw site te personaliseren en inhoud te creëren.

Java Hosting

Java is een objectieve georiënteerde programmeertaal voor applicaties en websites, die voor het eerst in 1995 werd vrijgegeven. Hoewel Java populariteit als client-side taal heeft verloren, ziet het nog steeds zwaar gebruik in server-applicaties - vooral op grote sites zoals Amazon en Ebay. Als u serverfuncties wilt implementeren die door Java worden aangedreven, wilt u zeker een Java-host-hostingplan selecteren.

PHP Hosting

PHP is een scripttaal van de server. Het stond oorspronkelijk voor de “persoonlijke homepage”. Maar het is nu bekend door het recursieve acroniem, “PHP: Hypertext Preprocessor.” Het wordt ondersteund door de meeste hosting providers, en is theoretisch beschikbaar op vrijwel elke server. Het is een van de meest populaire scripttalen in de wereld. Veel populaire applicaties zijn geschreven in PHP, in het bijzonder de drie meest populaire content management systemen: WordPress, Drupal en Joomla. Maar veel mensen schrijven hun eigen gespecialiseerde PHP applicaties. Als het PHP hosting is wat u zoekt, zal u geen tekort aan opties hebben.

Joomla Hosting

Joomla is een flexibel content management systeem en web applicatie kader. Het is het tweede meest populaire blogplatform na WordPress. Het is een beetje meer technisch dan WordPress, maar is speciaal gewaardeerd voor gebruik als basis voor e-commerce sites. Als u een website wilt opbouwen die door Joomla wordt aangedreven, bekijk dan even Transip, deze heeft een 1 click joomla installer.

ASP.NET Hosting

ASP.NET is een server-side scripting framework. Het is extreem krachtig en u kunt vrijwel elke taal gebruiken die u wilt om uw website te maken. Het is een soort van het Microsoft-equivalent van PHP. Maar voor mensen die Microsoft programmeurs zijn en die vaardig zijn in Visual Basic of C #, is het een geweldige keuze. Maar de meeste hosting providers ondersteunen het niet.

 

Linux of Windows?

Naast het kiezen tussen hosting type en specialisatie, is uw andere hoofdkeuze bij het hosten van een website het besturingssysteem (OS) van de webserver. Maar sommige van uw andere keuzes kunnen bepalen welk besturingssysteem u selecteert. Opmerking: u hoeft geen Linux te gebruiken opw uw pc om Linux hosting te gebruiken, of Windows om Windows hosting te gebruiken.

Linux

Linux is het meest voorkomende hostingplatform ter wereld. Linux servers zijn een populaire keuze voor veel websites en applicaties. Als u op zoek bent naar een hostingplatform dat de meest voorkomende programmeertalen en applicaties van vandaag kan behandelen (PHP + MySQL), overweeg dan zeker Linux hosting. Het is het industrie-standaard hosting platform. In feite heeft het een simpel acroniem, LAMP, die staat voor Linux, Apache (webserver), MySQL (database) en PHP.

Windows

Windows is het hosting platform dat door Microsoft wordt aangestuurd. Als u een server wilt die Windows applicaties, databases en frameworks zoals ASP.NET moet behandelen, moet u Windows hosting krijgen. En u bent niet beperkt tot Microsoft-tools. Je hebt nog steeds de flexibiliteit om gemeenschappelijke webprogrammeertalen zoals PHP en MySQL te gebruiken. Vroeger kost Windows hosting meer geld dan Linux hosting. Maar dit is minder waar vandaag. Veel bedrijven bieden dezelfde prijs voor beide platforms.

Onbeperkt Hosting?

Bijna alle hosting providers bieden tenminste een aantal onbeperkte plannen: onbeperkte opslag, onbeperkte e-mail, onbeperkt bandbreedte. Een aantal aanbieders bieden niets anders dan zulke onbeperkte plannen. Maar “onbeperkt” betekent niet wat de meeste mensen denken dat het doet. Al wat het betekent is dat het bedrijf geen limiet heeft op uw resourcegebruik. Het probleem zit in de details, en de details worden gevonden in de servicevoorwaarden van de hostingprovider (TOS). Gelukkig voor ons allemaal, vrijwel elke TOS zegt hetzelfde: u mag hun servers niet misbruiken.

Neem onze kleine grap over Amazon hierboven. Als Amazon besloot om zijn website te hosten met behulp van een unlimited plan voor een paar euro per maand, zou het de server overbelasten en laten crashen. Maar belangrijker voor Amazon, zou het hun website offline brengen en ze miljoenen dollars kosten. En dat leert website-eigenaren een belangrijke les: het maakt niet uit of uw hostingprovider u kan overtuigen met ongelimiteerde pakketen, als het eindigt met een site die traag laad en meerdere keren per dag crashed.

Dus onthoud dat terwijl u met een onbeperkt web hosting plan u wat losser kunt omgaan met datagebruik, moet u nog steeds een plan vinden dat overeenkomt met uw behoeften. Vergelijk het met een Visa kaart. U heeft geen vooraf ingestelde limiet. Maar je bent niet in staat om dingen te kopen die je niet kan veroorloven.

Locatie, Locatie, Locatie

Het cliche in de vastgoedwereld is dat de drie belangrijkste overwegingen bij het kopen van een huis zijn locatie, locatie, locatie. Op het internet lijkt er geen locatie te zijn. U kunt een site uit Beijing net zo gemakkelijk bezoeken als een website in Topeka. Maar alleen omdat je overal in de wereld op internet kan gaan, betekent dit niet dat het internet niet gelokaliseerd is. Als u wilt dat uw website bezoekers zo snel mogelijk worden bediend, kunt u beter uw webserver dicht bij hen huren.

Er zijn twee benaderingen hiervoor. Als de overgrote meerderheid van uw bezoekers van een bepaalde plaats komt, bent u het beste om een ​​server te kiezen die zich in de buurt van die plaats bevindt. Bijvoorbeeld, als uw website zich richt op de muziekscene in Berlijn, bent u het beste om een ​​hostingbedrijf te vinden met een datacenter in Duitsland.

De andere aanpak is het gebruik van een content delivery network (CDN), dat uw inhoud op servers over de hele wereld plaatst. Met een CDN krijgen uw bezoekers webpagina’s van de dichtstbijzijnde server. Het enige probleem met het gebruik van een CDN is dat ze meestal meer kosten.

Ondersteuning

Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer u zich inschrijft bij een web hosting bedrijf, u niet alleen een set van technologieën koopt. U gaat ook een zakelijke relatie aan. Er zijn veel non-tech redenen waarom u één gastheer over een andere kunt kiezen. U moet uw hostingbedrijf kunnen vertrouwen. Dit is waar klantenbeoordelingen erg handig kunnen zijn.

Daarnaast moet u afhankelijk zijn van uw webhost wanneer dingen fout gaan. Welk soort steun biedt het? En in welke taal wordt het voorzien? Ondersteuning in Malagasy is waarschijnlijk essentieel als u in Madagascar woont en werkt, maar vrij nutteloos als u in Noord-Amerika bent.

Hulpmiddelen en richtlijnen om u te helpen kiezen

Beslissen over welk bedrijf om te kiezen voor web hosting is een ingewikkeld proces. Maar we kunnen uw leven heel gemakkelijker maken. Bekijk onze Host Comparison Tool om opties te sorteren op prijs en functies, lees dan echte gebruikersbeoordelingen over individuele hostingbedrijven.

Wat uw behoeften ook zijn, we hebben waarschijnlijk een gids en veelgestelde vragen om u te helpen door het het jargon en bij de keuzen van een geschikte host. Of u nu op zoek bent naar specifieke ontwikkelaarsfuncties zoals Ruby on Rails, of een host nodig heeft die PayPal accepteert — We hebben wat voor u.

 

Beste keuze

RANKBedrijfPrijsKenmerkenExtra'sScoreREVIEWS
Best ChoiceNeostrada Webhosting
De Winnaar
€ 0.85 p/m
€ 4.00 p/m
€ 6.36 p/m
 • Onbeperkt Webruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • Onbeperkt Websites
 • Onbeperkt E-mail
 • Goedkope Domeinen
 • 1-click Installer
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie


Onze Keuze
Review Lezen
Klanten Beoordelingen
2HostBeats Webhosting 2
Allround kwaliteit
€ 2,95 p/m
€ 4,95 p/m
€ 9,95 p/m
 • Meerdere websites
 • Onbeperkt Schijfruimte/Dataverkeer
 • Onbeperkt Databases
 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Gratis verhuisservice
 • Gratis domeinnaam
 • 15 Automatische backups
 • Direct Online
 • Niet goed Geld terug garantie


Kwaliteit hosting!
Dat bewijst ook de niet
goed geld terug garantie.
Lees Review
Klanten Beoordelingen
3Goede webhost voor beginners
Goed voor beginners
€ 3,95 p/m
€ 7,95 p/m
€ 11,95 p/m
 • Geschikt voor beginners:
 • 1 click install (Wordpress, Joomla,..)
 • Veel opslagruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Zeer goede kwaliteit voor deze prijs
 • Zeer snelle laadtijden

 • Dagelijkse backups
 • Gratis Websitebuilder
 • 30 dagen niet goed geld terug


Sohosted, zeer snel!
Veel extra's voor de prijs
Goede keuze voor beginners
Lees Review
Klanten Beoordelingen
4HostingWalk Snelste WebhostDe snelste€ 4,75 p/m
€ 7,25 p/m
€ 13,75 p/m

 • Zeer snelle hosting
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • Meerdere domeinen hosten
 • Onbeperkt Databases/Email

 • SSD Hosting

Hogere prijsklasse
maar je krijgt wel supersnelle SSD hosting
Lees Review
Klanten Beoordelingen
5Goedkoopste Webhost
De Goedkoopste
€ 0.50 p/m
€ 2.95 p/m
€ 3.99 p/m

Goedkoop maar ..
Lees Review
Klanten Beoordelingen
6€ 2,5 p/m
€ 3,25 p/m
€ 7,5 p/m

 • 1 click installer (Wordpress, Joomla,..)
  (bij WebhostingPlus)
 • Ruime opslagcapaciteit
 • Ongelimiteerd dataverkeer


 • Dagelijkse backups (7 dagen)
 • Inclusief domeinnaam
 • SSL mogelijk


Lees Review
Klanten Beoordelingen
7€ 5 p/m
€ 8 p/m
€ 10 p/m
 • Maandelijks opzegbaar
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Easy backups
 • Anti-virus & -spam
 • SSD Hosting

Lees Review
Klanten Beoordelingen
8
€ 1,99 p/m
€ 3 p/m
€ 10 p/m
 • Gratis SSL
 • Website builder
 • Sitelock (malware bescherming)
 • 1 click installer
Lees Review
Klanten Beoordelingen

Vergelijk de Beste Web Hosting Sites Naast Elkaar →